Franchisenemer

worden

Franchisenemer worden

Houd jij net als wij van tosti’s en heb je er altijd al van gedroomd om je eigen zaak te starten, maar zie je alle rompslomp achter de schermen en alles zelf verzinnen niet zitten? Dan is franchise wat voor jou! Je vliegt mee op een al tien jaar bestaand en bewezen concept, je krijgt overal hulp bij en je staat er nooit alleen voor. Slim is het ook: je bespaart meer dan het kost!

Ter overname!

Dit is je kans! Wij bieden een enthousiaste ondernemer in Utrecht de kans om onze goed draaiende vestiging over te nemen en door te zetten als franchise vestiging. Neem contact met ons op voor alle ins en outs en om een afspraak te maken. 

Ter overname!

Dit is je kans! Wij bieden een enthousiaste ondernemer in Den Haag de kans om onze 1 jaar oude vestiging over te nemen en door te zetten als franchise vestiging. Neem contact met ons op voor alle ins en outs en om een afspraak te maken. 

Daarom kies je voor franchisen bij Toastable:

✔ Overzichtelijk en persoonlijk

Je start een relatief kleine zaak met zo’n 40 zitplaatsen. Je kan hier prima met z’n tweeën of drieën op een dag werken, dus je hoeft geen groot team te managen. Een bijkomend voordeel is dat je hierdoor ook de tijd hebt om alle gasten te leren kennen. En van 9 tot 5 in de horeca werken, daar heb jij als horecatijger toch stiekem altijd al van gedroomd? Iedere avond vrij!

✔ Je krijgt een vliegende start
Je komt bij ons op “stage” waar je helemaal getraind wordt in alles dat je moet weten om je eigen Toastable te runnen. Wij bouwen jouw vestiging en leveren deze turn key op. Ook bieden wij jou zowel management als operationele ondersteuning, vooral tijdens de eerste maanden. Jouw medewerkers maken gebruik van onze e-learning app zodat ze volledig worden ingewerkt en niks vergeten wordt. Samen starten we jouw eerste marketingcampagne op om aan iedereen te laten weten dat je open bent.

✔ Je staat er niet alleen voor
Wij helpen je bij alles, dat zit allemaal in de franchise fee die je afdraagt. We zijn zeven dagen in de week direct bereikbaar, we kunnen in al je systemen inloggen om problemen direct op te lossen en omdat we precies weten waar je op de vloer allemaal tegen aan kunt lopen kunnen wij je bij alle operationele vragen altijd helpen. We zullen je ook proactief tips en trics geven. Regelmatig komen we met alle franchisenemers bij elkaar en brainstormen we over hoe het beter kan. Hier kan jij ook met goede ideeën komen en anderen helpen.

Je houdt meer over
Omdat we collectief inkopen en slim onderhandelen ben je bij alle leveranciers gemiddeld 10% goedkoper uit dan wanneer je het alleen zou doen. Doordat we al lopende marketing campagnes voeren en een steeds groter bereik hebben kunnen we efficiënt budgetten op marketing inzetten. Dit resulteert in een hogere conversie op iedere euro besteed aan marketing. We delen alle data met elkaar om zoveel mogelijk inzicht te hebben en elkaar scherp te houden.

Let's talk numbers

franchise fee
0 %
lokale marketing fee
0 %
centrale marketing fee
0 ,-
eigen vermogen
0 ,-
entrance fee
0 ,-
gemiddelde investering
0 ,-

Klinkt dat goed?

Dit jaar zoeken wij franchisenemers in alle grote steden van Nederland. Wil je meer informatie ontvangen? Vul je gegevens in en we sturen je direct de informatiebrochure waarin alle ins en outs staan. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.