LOCATIEMANAGER UTRECHT | full time (new)

WAAR? In ons nieuwste filiaal in Utrecht centrum aan de Oudegracht.
WANNEER? Vanaf 1 augustus 2019
WAT MOET IK DOEN? Je werkt in de keuken en bent verantwoordelijk voor alle tosti's. Je start de keuken op, maakt mise en place en maakt alle tosti's en andere gerechten. Ook alle delivery orders doe jij. Aan het einde van de dag zorg je voor een schone keuken, doe je bestellingen bij onze leveranciers en maak je een mise en place lijst voor je collega de volgende dag. Alle recepturen zijn aanwezig en moeten worden aangehouden. Het is een open keuken dus je hebt ook contact met de gasten. Je hebt een collega die de bediening / koffiebar doet, hiermee werk je nauw samen en als team zorgen jullie voor een geslaagde dag!
DIENSTVERBAND? Deze job is tussen de 32 en 38 uur per week, verdeeld over 4 a 5 dagen; ma - zon
ALARIS? Afhankelijk van je dienstverband en ervaring tussen de 1.600,- en 1.900,- bruro per maand met mogelijkheid om te groeien.
+ + + OM JE OVER TE HALEN ;-) Elke dag gratis tosti's voor jezelf!


LOCATIEMANAGER DEN HAAG | full time

WAAR? In onze spot in de foodcourt Hofhouse, naast Den Haag Centraal station.
WANNEER? Vanaf augustus 2019
WAT MOET IK DOEN? Je draait dagelijks mee op de vloer en je stuurt het team aan (je werkt met z'n drieen per dag). Wij verzorgen alle koffie's voor de hele foodcourt dus dat is af en toe flink aanpoten. Tussen 12:00 en 14:00 uur is de lunch spits en in deze twee uurtjes moeten we zo veel mogelijk mensen blij maken. Het is counter service en wij hebben iedere dag de langste rij van de hele foodcourt. Het is jouw taak om de kar te trekken, kleine problemen direct op te lossen en om het aanspreekpunt te zijn. Daarnaast maak je de werkroosters, akkordeer je de uren, ruilverzoeken, vrije dagen van collega's, behandel je reserveringen, zorg je voor een goede haccp registratie en zorg je voor de bestellingen voor de volgende dag. Je hebt binnen Toastable contact met een externe operationeel manager die je overal mee kan helpen, zoveel als nodig is, zowel telefonisch als "in het echt".
DIENSTVERBAND? Deze job is tussen de 32 en 38 uur per week, verdeeld over 5 doordeweekse dagen; ma-vrij overdag.
SALARIS? Afhankelijk van je dienstverband en ervaring tussen de 1.600,- en 2.000,- bruro per maand met mogelijkheid om te groeien.
+ + + OM JE OVER TE HALEN ;-) Alle weekenden vrij! Deze foodcourt is alleen doordeweeks open!